nyheter         www.teachers.se

nyheter www.teachers.se

Stockholm Hundmässa

Nyheter på Teacher'sPosted by Annika 06 Dec, 2016 02:33:54
Allt gick bra!
Kl. 6 på morgonen kom Carla, Bea och Marie-Louise. Vi packade in hundarna i bilen och åkte mot Älvsjö. Precis som vi räknat ut det var det gott om parkeringsplatser eftersom vi kom tidigt. Vi stannade i urlastningszonen och packade ut alla saker och hundar. Carla åkte och parkerade bilen medan vi andra tog oss mot ingången. När alla var samlade gick vi in. Jag behövde varken bära, dra eller ta någon hund, bara mig själv och mina kryckor.

Vi satte oss vid ringen dit Ulla och Tore redan kommit. Efter ett tag dök Pia, Kalle och Ellen upp och sedan Ulla-Britt. Vi hade en trevlig fikastund på morgonen.

Snart nog var det vår tur i ringen. Först ut var Ulla-Britt med Rinus i Öppen klass, Excellent med ck. Sedan Tore med Dante i Championklass, Excellent med ck. Bästa hanklass vann Dante.
i Juniorklassen fick Sofietje Excellent med ck och blev därmed Svensk Juniorvinnare. Domaraspiranten känner igenom Sofietje
Sofietje försöker som vanligt charma domaren smiley
Sedan var det dags för Saga och Majsan i Öppen klass, båda fick Excellent med ck, Majsan vann konkurrensen.
Harje fick också Excellent med ck i Championklassen.
I Bästa tikklassen vann Hartje med Majsan på andra plats, trea kom Sofietje och fyra blev Saga. Oplacerad var en hund jag inte känner. Hartje blev därmed Svensk Vinnare-16. Nu är hon Svensk Vinnare fyra år i rad!
BIR blev Dante, Hartje blev BIM. Dante blev sedan placerad 3:a i gruppen! GRATTIS Ulla och Tore!
Ett stort tack till Kalle som fick springa många varv med Hartje och Sofietje och till Carla som visade Saga!Dante och Hartje i BIR
Domare var Ann Carlström  • Comments(2)//nyheter.teachers.se/#post9