nyheter         www.teachers.se

nyheter www.teachers.se

SAR träning med drenthelg och utställning i Hässleholm

Nyheter på Teacher'sPosted by Annika 25 May, 2016 17:34:44
Onsdagen den 18/5 tog mamma Britta och jag tre hundar med oss och åkte ner till Tyringe utanför Hässleholm. Hundarna som var med var Hartje, Sofietje och Timjan (fel ras men söt ändå smiley) Saga hade åkt ner i förväg med fam. Leeman. Hon ska nu flytta till Nederländerna tillsammans med Patricia.

Torsdag, fredag, och lördag tränades hundarna i SAR (Sök och räddningshund) Duktiga hundar som tyckte träningen var toppenrolig. Samtidigt var det drentträff och vi fick träffa många trevliga drentar med sina ägare.

Söndag 22/5 var det dags för Hässleholmsutställningen 14 drentar anmälda (12 kom) av dessa 12 fick 5 ck (domaren var lite snål med sådana), det var Udo fan't Syudevelt "Cooper", Swe Drent's Andante "Dante", Hartjes kullbror, Teacher's Sofietje "Sofietje", Teacher's Presious Miracle "Saga" och Swe Drent's Allis "Hartje"

Bästa Hanklass vanns av Dante och Bästa Tikklass av Hartje före Sofietje och med Saga som trea.

Dante blev BIR, Hartje BIM. Dante blev sedan tredjeplacerad i Gruppfinalen! Grattis till ägarna Ulla och Tore!
Bästa Tikklass: Ulla-Britt med Sofietje, Karl-Johan med Saga och Patricia med Harje
Tack för hjälpen alla!
Dante med ägare Tore Ohls, Hartje med handler Patricia Leeman. Domare Gunnar Nymann, Danmark
Dante i finalringen

Efter utställningen åkte vi hemåt. Vi stannade utefter vägen och åt lite. När vi kom ut till bilen (bakluckan öppen) gick en familj förbi. Ett av barnen säger, "Titta hundar, och ett Lejon." Lejonet skulle väl då vara Timjan, 7 månader smiley
"Lejonet Timjan"  • Comments(2)//nyheter.teachers.se/#post4